Berget juleferien etter Sterling-konkursen

En SMS fra datteren i Sverige gjorde at Lena og Roger Kleveros kunne kaste seg rundt og bestille nye flybilletter etter at Sterling gikk konkurs. Dermed blir det juleferie likevel.

Terje Aspdahl

Publisert 30. oktober 2008 10:09

TORREVIEJA

– Vi fikk tidlig en SMS fra vår datter i Sverige om at Sterling var konkurs. Det ble vår redning. Nå som vi ikke har svensk tv å kose oss med på morgenen, går vi gjerne en tur før vi sjekker nyhetene. Det kunne blitt skjebnessvangert med tanke på juleferien, sier Roger Kleveros til Vikingposten

– Jeg gikk rett på nett etter beskjeden fra Sverige. Vi hadde flaks og fikk samme avreise og retur hos Ryan Air som vi hadde bestilt gjennom Sterling. Og attpåtil til halve prisen av hva den kostet hos Sterling. Pengene vi hadde betalt er nok tapt, men vi er bare overlykkelige over for at det løste seg for vår del, sier Kleveros.

– En kompis fikk ordnet billetter en for sine barnebarn som er her på høstferie. De kommer hjem til Sverige en uke senere enn de skulle. Han fikk fikset det hos reisebyrået Lloyd her i Torrevieja, forteller Roger Kleveros. Han tror Ryan Air tjener mye på Sterling-konkursen.

En time etter Lena og Roger hadde bestillt var det fortsatt billetter hos irske flykjempen, men da til 120 € dyrere pris.

– Ikke nok med at vi er uten svensk tv i disse dager, men at vi kanskje ikke hadde kommet hjem til barnebarna til jul, hadde blitt mer enn jeg hadde taklet. Da hadde tven gått ut vinduet, før vi hadde satt oss i bilen og kjørt hjem til Sverige og familien, fastslår Lena Kleveros.