Bergensvær i Syden under NRK-innspillingen video

Elleve grader og regn. Dansen i Albir fikk ikke de rammene NRK hadde planlagt.

Spaniaavisen

Publisert 3. mai 2010 21:08

ALBIR

Pauseinnslaget i årets Melodi Grand Prix finale som går av stabelen i Telenor Arena 29. mai i Oslo ble spilt inn mandag kveld på strandpromenaden i Albir.

NRK hadde håpet på en stjerneklar skyfri himmel og over 20 grader i luften. De fikk elleve grader og regnbyger. De to – tre hundre personene som hadde møtt opp gjorde likevel en formidabel innsats.

Les også: Her kan du delta i Grand Prix-video på Costa Blanca

– Jeg er imponert over alle dere som har tatt turen ned hit på stranden i kveld. De fleste av dere er her på grunn av klimaet og været, og i kveld kan vi ikke merke forskjell på Albir og Bergen. Men vi skal gi gass og danse en skikkelig dans som cirka 130 millioner mennesker skal se i den internasjonale finalen senere denne måneden, sa prosjektansvarlig i NRK før innspillingen startet.

Instruktøren NRK hadde med seg til å undervise publikum fikk stemningen i taket fra første øvelse, og da kameraet svingte rundt i luften et par timer senere var det som å se den reneste musikalen. Nordmenn og spanjoler danset flash mob side om side som om de ikke hadde gjort annet de siste dagene…

 Se video under.