Ber Rojales-innbyggere med på sponset skitur

Inviterer til skihelg i Sierra Nevada.

Spaniaavisen

Publisert 7. januar 2009 17:23

ROJALES

Ski- og snøbrettkjørere får kongelig behandling i 2009. Beboere i Rojales inviteres av rådhuset til skihelg i Sierra Nevada i februar. Turen sponses av provinsmyndighetene i Alicante, og går av stabelen 13.- 15. februar.

Dette er første gang vintersportsentusiaster i kommunen får sjansen til å oppleve en rabattert tur. Ungdom mellom 18 og 24 år må betale 142,50 euro. De over 24 må ut med 149,50 euro. Prisen inkluderer trestjerners innkvartering, halvpensjon, transport og skiforsikring. Det er også inngått avtaler om overkommelige priser på leie av utstyr; 20 euro, samt fire timers begynneropplæring for 22 euro.

Les også: Spaniaavisen har vært der før – se reportasje og video her.

Utflukten er en del av “Sport for alle”, et kampanjeinitiativ fra Alicante-provinsen for å stimulere befolkningen til sportslige aktiviteter.
Rojales kommune håper initiativet vil gjøre idrett mer tilgjengelig og økonomisk overkommelig for alle. I tillegg håper man at ved å øke sportslige aktiviteter, samtidig vil stimulere til sunne vaner, forbedre den generelle livskvaliteten og markedsføre samhandling innen kommunen.

Alle som ønsker å melde seg på turen eller finne ut mer om “Sport for alle”, kan besøke det lokale utviklingskontoret i rådhuset i Rojales. Det er begrenset antall plasser på turen i februar, så her gjelder prinsippet om at førstemann til mølla får male først.

Les også: Startet skisesongen rekordtidlig