Ber om nok et postkontor i Orihuela Costa

C.L.A.R.O. utfordrer kommunen.

Spaniaavisen

Publisert 31. mars 2009 18:10

ORIHUELA COSTA

Etter en suksessfylt aksjon for å få flere apoteker langs kysten, forsøker opposisjonspartiet C.L.A.R.O. nok en gang å påvirke de politiske beslutningene i Orihuela kommune. Denne gangen dreier det seg om postvesenet. Orihuela Costa har bare ett postkontor, og det er åpent for publikum bare om formiddagen.

Partiet har nå sendt et brev til ordfører Monica Lorente der de ber henne medvirke til at det kommer et nytt postkontor langs kysten. Om ikke det er mulig, ber de om utvidede åpningstider for kontoret på Playa Flamenca. De henviser blant annet til at nabokommunen Torrevieja om kort tid vil ha fem postkontorer.

Les også: Nye postadresser i Orihuela Costa

Partiet benyttet også anledningen til å fokusere på de dårlig utbygde offentlige transportmidlene. Orihuela Costa har mer enn 30.000 innbyggere, og nesten ikke offentlig transport. Bussen til Playa Flamenca tar over en time, og mange av de eldre beboerne har antakelig ikke eget kjøretøy. Det blir derfor en dagsreise for å komme seg til postkontoret. Hvis de i det hele tatt rekker dit innenfor åpningstiden.

Les også: Pensjonistene invaderer Costa Blanca

Så gjenstår det bare å se om fru Lorente vil etterkomme ønskene fra kystbefolkningen i kommunen.