Arkivet

Begynner å fly til Alicante allerede i slutten av mars


EL ALTET

Vi fant billetter fra 29. mars. Fra den datoen flyr Wizz Air til Alicante tre ganger i uken, mandag, onsdag og fredag.Avgangene er klokken 15.45 med ankomst El Altet på Costa Blanca 19.35. Prisene en vei starter på 329 kroner.

Også Gran Canaria er på rutekartet fra Oslo fra 30. mars. Oslo-Las Palmas skal flys to ganger i uken fra Oslo, på tirsdager og lørdager.

Kommunikasjonssjef Andras Rado i Wizz Air ser ikke bort i fra at også andre spanske destinasjoner kan komme på rutekartet.

– Wizz Air er alltid interessert i nye markeder og muligheter som kan bidra til selskapets kontinuerlige vekst. Derfor ser vi hele tiden etter nye ruter. De kommer vi til å gå ut med når vi er klare for det, sier Rado til Vikingposten.

Det ungarske lavprisselskapet har etablert seg i Norge og har en rekke innenlandsruter, samt avganger til Polen, Wien, Kroatia og Kypros - for å nevne noen.

For Norwegian betyr ikke Wizz Airs inntreden noe annet enn at konkurransen blir skjerpet.

– Vi er vant til tøff konkurranse, så dette har ingen innvirkning på våre planer. Vi har opplevd enorm støtte fra våre kunder det siste året og skal fortsette å tilby dem flyreiser av høy kvalitet til lave priser, sier pressesjef Tonje Næss i Norwegian til flysmart24.

Les mer om:

Reise