Bedre benplass og mer underholdning på flyet

Kjøper nye fly til chartertrafikken.

Spaniaavisen

Publisert 24. februar 2014 08:15

COSTA BLANCA/OSLO

Vings søsterselskap Thomas Cook Airlines Scandinavia skifter nå ut halvparten av flyflåten med fabrikknye Airbus A321-fly. Samtidig oppgraderes de andre flyenes interiør med nye seter og underholdningssystemer for flere titalls millioner.

De seks nye flyene har plass til 212 passasjerer. De produseres på Airbus-fabrikken i Hamburg og leveres i løpet av de neste 12 månedene.

– Alle flyene får ultratynne ergonomiske Recaro-seter som gir gjestene ca fire centimeter mer benplass. Videre får flyene det siste innenunderholdningssystemer. Det første flyet leveres i oktober i år, mens det siste går i luften for oss i februar 2015, forteller administrerende direktør Torben Østergaard fra Thomas Cook Airlines Scandinavia.

Administrerende direktør i Ving, Christian Fr. Grønli, gleder seg til å ønske selskapets nærmere 440.000 årlige reisende velkommen om bord i de nye flyene.

– Vi får nå Nordens mest moderne flyflåte, og hermed kan vi tilby bransjens beste flyprodukt. Det blir et kjempestort løft for charterbransjen i det nordiske feriemarkedet, og vi gleder oss enormt til å kunne tilby et så bra nytt produkt.