Arkivet

–⁠ Bare flaks at ingen kom til skade


TORREVIEJA

Ingen personer kom til skade da deler av muren ved gangveien langs Punta Prima-stranden i Torrevieja raste mandag.

Det er ikke små mengder med stein som har falt ned og utover gangveien langs stranden. Muren raste rundt klokken 10.30 mandag formiddag.  Politiet har gjerdet inn stedet og kommunen vil rydde opp så snart som mulig.

Mange har bare ventet på at deler av muren skulle rase på grunn av manglende vedlikehold på stranden. – Muren er i en elendig tilstand. Når det regner er det som en foss går rett gjennom muren, sier Cristobal Melgarejo til Vikingposten. Han er medlem av naboforeningen AVOCA. Vi har skrevet til kommunen og klaget i mer enn fem år, men klagene blir videresendt til COSTA (kystmyndighetene) og COSTA videerender til kommunen. Vi kommer ingen vei.

Skadedyr som rotter og mus bor i muren hevder Melgarejo. – Det bor rotter der, vi ser dem løper opp og ned muren hver kveld og natt. Det vokser også planter inne i muren, så vi er ikke overrasket over at den raste sammen.

Nå krever foreningen en full revisjon av hele området. – Dette er ikke det eneste stedet hvor muren er falleferdig. Nå må det gjøres en vurdering skikkelig revisjon. Denne gangen var det kun flaks som gjorde at ingen kom til skade.

Les mer om:

Nyheter