Avslørte stort prostitusjonsnettverk

Seks bordeller stengt – 400 prostituerte innblandet.

Spaniaavisen

Publisert 5. mars 2013 07:37

ANDALUCIA

Policia Nacional har avslørt en stor mafia som sto bak driften av seks bordeller i Andalucía. Politiet har tatt beslag i 57 eiendommer, 56 biler, en båt og arrestert 36 personer. Alle var spanjoler. Totalt har politiet tatt verdier for 14 millioner euro.

Bordellene hadde til og med minibanker installert slik at kundene skulle få rask og enkel tilgang til penger når de var på besøk.

Politiet regner med at 400 prostituerte har vært innblandet i driften av disse seks bordellene. Alle kvinnene har gått på slavekontrakter, og man regner dette for en storstilt menneskehandel.

Damene fikk 50 euro i bot hvis de slappet av uten tillatelse. De fikk fra 150 til 200 euro i bøter hvis de gikk ut av bordellene uten tillatelse. Bordellene lå i Sevilla, Cadiz, Huelva og Cordoba.

Etterforskingen startet allerede for tre år siden. Den har involvert både politi, skattemyndigheter og mange andre etater. Man ble mistenksomme når en eiendom i Cordoba ble solgt for 3,5 millioner euro og oppgjøret ble gjort kontant.