Avis Norge ordnet opp for norsk komiker

Følte seg lurt etter billeie - fikk tilbake 243 euro av selskapet.

Spaniaavisen

Publisert 18. mai 2009 19:42

GUARDARMAR

Komiker Steinar Lyse ble feilaktig trukket 243 euro fra Avis Spania. Nå, to måneder senere har Avis Norge tilbakebetalt beløpet – men uten noen forklaring fra det spanske selskapet.

Stavanger-mannen leverte tilbake en leiebil i feilfri stand på flyplassen i Murcia i vinter etter et opphold i sitt feriehus i Guardarmar. Likevel ble han trukket 243 euro av sitt kredittkort fra Avis Spania.

Les også: Føler seg svindlet av Avis

– Jeg tok kontakt med Avis Norge umiddelbart og fikk vite at ekstrabeløpet var på grunn av skade på bilen ved levering. Jeg vet med 100 prosent sikkerhet at jeg ikke skadet bilen på noen som helst måte den uka leieforholdet varte, fortalte Steinar Lyse til Vikingposten da.

Nå har Lyse fått tilbake pengene – men ikke fra Avis Spania. Komikeren sier det er ekkelt og frustrerende å bli beskyldt for noe han ikke har gjort.

– Det er betenkelig at Avis Norge, to måneder etter leieforholdet, ennå ikke har fått noen forklaring fra Avis Spania. Hadde ikke jeg tatt kontakt med Avis Norge ville jeg kanskje aldri fått noen forklaring på beløpet som ble trukket. Jeg er meget skeptisk til Avis i Spania og mener de her har prøvd å lure meg for ekstra penger. Avis Norge har gjort det de har kunnet for meg i denne saken, sier Lyse.

Han vet ikke om han kommer til å leie bil gjennom Avis igjen. Til sommeren kommer han garantert til å spørre andre bilutleieselskaper om tilbud. – Jeg kommer til å velge det selskapet som jeg føler meg tryggest på, sier han.