Arrestert etter barbesøk med baby

Beruset par i 20-årene pågrepet - mistet barnet flere ganger i gulvet.

Spaniaavisen

Publisert 5. mars 2014 06:09

VALENCIA

Det unge sør-amerikanske paret gikk på bar i Valencia med sin 21 måneder gamle sønn. Det tre timer lange barbesøket endte til slutt med arrestasjon.

Det var på baren, La Cucharita Latina i Valencia, paret ankom i 22-tiden sist søndag. Paret på 22 år og 25 år drakk tett, og faren kunne såvidt holde seg på beina.

– Jeg ble oppmerksom på dem fordi faren etterlot barnet alene i en stol, mens han gikk for å drikke en shot i baren, og ungen falt i gulvet, sier en ansatt i baren til avisen Las Provincias.

Også da faren holdt den lille gutten mistet han barnet.  I alt skal ungen ha falt i gulvet tre ganger.

Leiebil i Spania – eller Norge, for den saks skyld – får du trolig billigst her – gratis norsk servicetelefon

Etter en diskusjon mellom paret forsvant kvinnen, mens mannen fortsatte å drikke med barnet på armen. Serveringsdamen klarte etterhvert å kaste mannen ut, men litt senere kom han tilbake, stadig med barnet på armen.

Til slutt fikk serveringsdamen nok og ringte nødnummeret 112. To patruljebiler fra lokalpolitiet i Valencia kom øyeblikkelig til stedet. De prøvde uten hell å roe mannen ned, og måtte ta fra ham barnet for å forhindre at han mistet det i gulvet.

Politiet tilkalte ambulanse og personell for å få undersøkt den lille gutten som viste tegn til å være skadet.

Også kvinnen kom synlig beruset tilbake til baren. Da politiet samholdt skadene på barnet med vitneutsagn fra hendelsen, tok de paret med seg til arresten.

Barnet ble bragt til Hospital La Fe i Valencia hvor det fortsatt er innlagt.