Arrangerer moteshow til inntekt for barnehjem

Tre kvinner inviterer til skikkelig jentekveld med feiende flott moteshow på Hotel Sun Palace i Albir. Alle inntektene går uavkortet til stiftelsen Emaus.

Spaniaavisen

Publisert 4. april 2013 06:16

ALBIR

Torsdag 11. april arrangerer klesbutikken Ask & Embla moteshow sammen med Costa Blanca Physiotherapy og ildsjel Anne Beth Mauland.
Tidligere har Ask & Embla hatt sine moteshow på Pavarotti i Albir, men lokalene der er blitt alt for små, og derfor har de nå flyttet til store og flotte Hotel Sun Palace.

– De to foregående moteshowene vi har hatt på Pavarotti har vært kjempesuksesser. Men sist måtte vi sende folk hjem fordi det var alt for liten plass. En av mine gode kunder, Anne Beth Mauland, foreslo at jeg skulle ta kontakt med Nazanin Heydar som driver Costa Blanca Physiotherapy. De har gode avtaler med Hotel Sun Palace. Derfor har vi nå havnet her på dette flotte hotellet, sier innehaver og daglig leder for Ask & Embla, Åshild S. Kvam til Vikingposten.

Les også: Nordmenn bor gratis mens de får behandling på Costa Blanca

De tre arrangørene kan love en skikkelig damekveld på hotellet. Med vakre modeller, fine klær og flotte gevinster i lotteriet de skal ha.

– Alle inntektene vi har denne kvelden, også på lotteriet, skal gå uavkortet til stiftelsen Emaus som driver barnehjem her på Costa Blanca. Og jeg kan love flotte premier i lotteriet. Costa Blanca Physiotherapy har gitt både fysioterapi, massasje, bassengtrening og trening i studio. Dessuten har vi flere middager på forskjellig restauranter i Albir vi lodder ut, sier Anne Beth Mauland.

For en symbolsk inngangsbillett får alle gjestene gratis tapas og vin. Modellene er normale damer fra nærmiljøet, noe som er veldig viktig for Ask & Embla.

Finn hjelp i vår bransjeguide – en veiviser til næringsdrivende på Costa Blanca

– Jeg vil at alle som ser på våre moteshow skal kunne identifisere seg med modellene. De skal være et gjennomsnittlig utvalg av norske normale damer. Her skal vi ikke ha noen syltynne modeller vi ser i magasiner og på TV. Nå har vi i tillegg mye flotte nye klær å vise før sommersesongen. Og så skal fysioterapeut Nazanin Heydar også være modell. Her er det bare å komme. Billetter kan kjøpes på forhånd hos Ask & Embla eller hos Costa Blanca Physiotherapy. Selv om vi har 150 plasser nå tror jeg det kommer til å bli fullt her også, sier Åshild S. Kvam.