Arbeiderpartiet i gang i Torrevieja

...og nå står Costa del Sol for tur.

Spaniaavisen

Publisert 20. mars 2009 19:07

TORREVIEJA

Fredag ettermiddag fikk Det norske Arbeiderparti sitt andre lokallag i Spania. Nå er både Costa Blanca Nord og –Sør innlemmet i Norges største parti. Cirka 50 sosialdemokrater var møtt frem på restaurant El Paraiso for å være med på den historiske begivenheten. DnA Costa Blanca er nå komplett med sitt andre lokallag.

– Nå ser vi sørover! Solkysten skal også få sitt eget lokallag. Der norske mennesker bor skal også Arbeiderpartiet være til stede. I dag feirer vi stiftelsen av partilaget her i Torrevieja, men partiledelsen i Oslo er ikke fornøyd med dette. Vi skal videre ut til nordmenn i utlandet, sier statssekretær ved statsministerens kontor, Jan-Erik Larsen til spaniaavisen.no.

Sjef i DnA Costa Blanca Syd er Per Neskleiv. Med seg i ledertrioen får han Ola Hansen (nestleder) og Mona Nielsen (presse og pr. ansvarlig).
– Det er nå jobben virkelig starter. Nå skal vi ha tak i personer som skal hjelpe til med årets valgkamp, og vi skal samtidig ut og rekruttere nye medlemmer til vårt nystartede lokallag, sier formann Per Neskleiv.