Åpnet Skandinavisk Servicesenter i Torrevieja

Det skandinaviske senteret Gallerian i Torrevieja tar mål av seg til å dekke alle behov. 

Spaniaavisen

Publisert 24. september 2009 17:11

TORREVIEJA

Torsdag ettermiddag var det duket for offisiell åpning av det nye flaggskipet til Gallerian, nemlig Skandinavisk Servicesenter. Her kan senterets gjester få kontakt med 26 forskjellige virksomheter.

– Målet er 30 – 35, men vi er godt fornøyd med at så mange er med fra starten. Hensikten er å samle flest mulig bedrifter under samme tak, for å gi skandinaver i byen et bredere tilbud. Allerede i løpet av de første dagene har vi gode eksempler på at dette fungerer, sier Geir Sørby og Rune Hov.

En annen ny virksomhet i senteret er Pluto Tele og Data.
– Det er tydelig et stort behov for våre tjenester. Mens vi har holdt på å male og klargjøre lokalene før åpningen i dag, har folk strømmet til mellom malingsspannene. Vi tilbyr alt innen tele og data. Det vil si Internett, telefon, mobiltelefon og support både her i butikken og hjemme hos folk. Dette blir spennende, uttrykker Knut Helgaker.

Senterleder Hassan Mirzakhani er godt fornøyd med andre etasje av senteret nå. Han har til og med fått på plass en kokk som serverer norsk og svensk husmannskost i restauranten.

Mange nysgjerrige var på plass for å bli kjent med de nye bedriftene i senteret torsdag ettermiddag.