Åpnet ny norsk frisør- og beautysalong

Disse jentene satser i Albir.

Spaniaavisen

Publisert 7. november 2013 10:52

ALBIR

Sist helg åpnet frisør- og beautysalongen Divinity Hair & Beauty i Albir.
Maria Rasmussen (22) og Benedicte Marita Johnsen (37) tilbyr klipp, hud- og skjønnhetspleie for han og henne i den nye stilfulle og delikate salongen på 90 kvadratmeter sentralt beliggende i Albir. 

Maria Rasmussen er eier og driver av salongen og har en stund vært på jakt etter et lokale i Albir. Hun har tidligere drevet hud- og skjønnhetssalong i Alfaz del Sol, men ønsket å flytte salongen for å utvide kundekretsen.

Trenger du frisør? Det finner du i vår bransjeguide her

Da lokalet i Albir dukket opp var tiden inne til å satse videre. Da hun fikk med seg frisør Benedicte Marita Johnsen på laget var alt på plass. Divinity Hair & Beauty tilbyr klipp og et variert tilbud av hud- og kroppsbehandlinger. Utført av dyktig frisør og hudpleier med lang erfaring. 

– Divinity betyr gudommelig og indikerer hva vi ønsker å gi våre kunder. Et rolig og behagelig velværesenter med god atmosfære. Vi prioriterer pris, kvalitet og service for våre kunder, sier daglig leder for frisøravdelingen, Benedicte Marita Johnsen.

Rasmussen flyttet til Costa Blanca for åtte år siden og har flere års erfaring blandt annet fra sin egen hud- skjønnhetssalong i Alfaz del Sol. Johnsen har 21 års erfaring som frisør, de fleste årene hos Perry frisør i Oslo. Hun har den siste tiden jobbet som frisør i Alfaz del Sol. Det var her de traff hverandre og ideen om å gjøre noe sammen oppstod. Ved spesialbehandlinger leier de inn ekstra kompetanse og har et eget behandlingsrom til dette.

Les også: Ektepar satset i Alfaz

– Albir har et bedre marked som gir oss muligheten til en større og mer stabil kundekrets hele året, og det er viktig for oss. Vi har lett lenge etter et lokale her i Albir og er utrolig fornøyde med vårt nye lokale som ligger veldig sentralt og har en perfekt beliggenhet og er lett og tilgjengelig. Det kunne ikke blitt bedre. Vi gleder oss til å ta i bruk våre nye lokaler og ta imot våre kunder, sier Maria Rasmussen. 

Om noe uker åpner Ramussens bror John Endre Rasmussen et 350 kvadratmeter stort treningssenter vegg-i-vegg med salongen. Søskenparet er sammen om selskapet Albir Gym & Beauty SL.

– Vi tilbyr en totalalpakke for våre kunder og man kan gå fra salongen og inn til treningssenteret, sier Rasmussen.