Åpnet norsk steakhouse i Albir

Ann Kristin og Axel satser stort.

Spaniaavisen

Publisert 17. oktober 2013 08:12

ALBIR

Eiere og driver av restauranten Little Norway i Albir, ekteparet Axel Borsheim og Ann Kristin Holtet, fortsetter sin restaurantsatsing.

Tirsdag åpnet ekteparet Elidas Steakhouse i Albir. Mange hadde tatt turen på åpningsdagen for å feire sammen med ekteparet.

Elidas Steakhouse er den eneste klassiske steakhouse restauranten i Albir. Her kan spesialiteter basert på beste kvalitet av storfekjøtt og vin nytes i intime og hyggelige omgivelser. 

Interessert i det som skjer i Albir? Her finner du oversikten

– Jeg har lenge gått med tanken om å starte et steakhouse. Jeg jobbet i Bermuda i fem år og fikk da erfaring med hvordan amerikanerne tilbereder biff. Hovedmenyen er biff av indrefilet, ytrefilet og entrecote av beste kvalitet. Vi har også utsøkt vin, direkte fra en spansk bodega, sier Axel Borsheim

Ekteparet har brukt mye tid på å velge riktige råvarer. De har reist rundt og prøvesmakt vin og sjekket kvaliteten på kjøtt fra flere produsenter.
– Kvalitet på råvarene er alfa og omega og derfor har vi prioritert å bruke mye tid på å finne de rette leverandørene, sier Ann Kristin Holtet og understreker at de satser på høy kvalitet.

Ekteparet Holtet/Borsheim bor i etasjen over sitt nye steakhouse og har merket seg stedet over flere år. Da de for to uker siden fikk muligheten til å leie det slo de til umiddelbart.

Hele denne saken kan du lese i denne ukens utgave av Vikingposten. Den kan du laste ned gratis her fra klokken 15.00 torsdag.