Åpner Middelhavslandsby med norsk avdeling

Lørdag åpnes Iberia Village, Middelhavslandsbyen som ligger i vestre del av Terra Mitica. Se bildene her.

Spaniaavisen

Publisert 14. juni 2012 09:29

BENIDORM

Landsbyen tilbyr sine gjester underholdning, gastronomi og konserter. Stedet skal bli et ledende fornøyelsessted i Valencia-regionen med topp nasjonal og internasjonal underholdning. De vil arrangere konserter, har mange forskjellige spisesteder, forskjellige opplevelser og fiestaer.

Landsbyen er delt i flere seksjoner hvor land i Europa er representert. Det er avdelinger fra Norge, Nederland, Russland, Tyskland, Belgia og Spania.

Leiebil i Spania – på fastlandet og Kanariøyene. Gratis norsk servicetelefon. Sjekk prisene her

På selve åpningsdagen vil Iberia Village ha flere opptredener samtidig i forskjellige deler av landsbyen. Det blir flamenco, oktoberfest, batukada, konserter, nattlige opptredener av artister, og egen topp internasjonal DJ’s fløyet inn fra Ibiza for anledningen.

Bor du i området nord på Costa Blanca eller er på besøk for tiden, er det mulig å ta buss fra sentrum av Benidorm til Iberian Village. Pengene for bussbilletten får du tilbake når du handler i hvilken som helst av barene eller restaurantene i Iberia Village.

Bli venn av Vikingposten og Spaniaavisen på Facebook

Men man kan også kjøre inn til landsbyen. Da er det bare å sette kursen mot hovedinngangen til Terra Mitica og så følge skiltene mot Iberia Village.

Parken har mange nye parkeringsplasser å tilby sine kunder. Etter det Vikingposten kjenner til er denne Middelhavsbyen mest egnet for store ungdommer og voksne. De aller minste vil fremdeles trives best inne i selve fornøyelsesparken.