Åpner gedigent velværesenter på Punta Prima

Dørene går opp allerede lørdag.

Terje Aspdahl

Publisert 5. januar 2011 09:53

ORIHUELA COSTA

Treningskonseptet FIT4ALL satser på helse. Over fire fulle etasjer, og et areal på hele 1500 kvadratmeter, vil det være alt fra treningsstudio med alle fasiliteter til restaurant og egen barnepass avdeling.

Fire investorer står bak satsingen. Danskene Kaj Verner Bach Knudsen og Mike Rasmussen åpner treningsstudioet/SPA-senteret 8. januar, sammen med to tyskere.

Les også: Her er redningen når kvikksølvet faller

Danske Susanne Lund er en god venn av firkløveret og har bistått under hele oppussingstiden av de nye lokalene på Punta Prima. Susanne har vært fire år på Costa Blanca.

– Vi ville åpne noe annet enn kinabutikk. De er det mange nok av. Og så vil vi aktivisere det internasjonale miljøet som er stort her i Orihuela Costa.
Samtidig fokuserer vi på muligheter – ikke krisetider. Kundegrunnlaget er enormt med mange forskjellige nasjonaliteter samlet på et område, sier Susanne Lund til Vikingposten.

Sjekk ut vår bransjeguide – her finner du hjelp til det meste

Salongen Sandbäck-frisør og innehaver danske Trine Vestergaard flytter sin frisørvirksomhet ved internasjonale marinaen i Torrevieja og inn til FIT4ALL.
– Jeg har allerede fått mange positive tilbakemeldinger om flyttingen. Det viser seg at de fleste av mine faste kunder bor sør for Torrevieja og får lettere vei hit. Her får jeg et aktivt og sosialt miljø rundt meg også. For meg personlig er dette bare positivt, sier Trine Vestergaard.

Tilbudene blir mange i det nye treningssenteret. SPA-avdelingen vil blant annet tilby forskjellige massasjer.

– Her får du også muligheten til å få en avslappende massasje sammen med din kjære. Det vil være et eget rom for par-massasje. Vi har også tyrkisk bad og badstue. Vi er også bevisst på at vi holder til i saltbyen Torrevieja.

Les også: Installerer drikkevann på strendene

Derfor vil vi ha et eget basseng hvor saltinnholdet i vannet vil være meget høyt, noe som er bra for huden. Du kan også tilbringe tid i et rom som er bygget som en grotte. Her vil saltinnholdet i luften være høyt. Dette er godt for luftveiene, forteller Sussanne Lund.
– Jeg har tatt med det siste innen fitness – Zumba. I Danmark er alle klasser utsolgt. Dette er en ny treningsform som baserer seg på afrikansk rytmisk dans. Det vil helt sikkert også slå an her, spår Lund.