Åpner dørene til nytt kurssenter

Nord på Costa Blanca kommer det ene senteret etter det andre for kropp og sjel.

Spaniaavisen

Publisert 13. februar 2009 07:26

LA NUCIA

Sist var det velværesenter i La Nucia. Nå er det kurssenter i egenutvikling noen kilometer lenger nord. Mette Lund og ektemannen Torben Thøger flyttet fra Danmark til Spania i 2008 for å etablere seg med eget senter. Der vil de både drive kursvirksomhet og med egne ting. Ekteparet holder i disse dager på å ferdigstille en bolig/kurssenter ("Casa Musa") i fjellene vest for Callosa d’en Sarià.

– Vi har hatt pen suksess med våres aktiviteter i Danmark – og i utlandet. Min instrumentale avstressningsmusikk selges i hele verden. Den ligger som nummer en på flere lister i USA for tiden, og i India var min seneste CD høyt plassert på hitlisten i fjor høst. I hele februar måned utstilles 15 av Mettes fargerike abstrakte malerier i Jávea, reklamerer Torben Thøger.

Les også: Åpnet luksusvelværesenter i La Nucía

Mette Lund er abstrakt billedkunster, dramalærer, kursleder og energihealer. Torben Thøger er komponist, musikkprodusent, film- og tv producer og leder av de tos firma Camelot Communication. Fra "Casa Musa" vil de produsere musikk, film, kunst og drive kursvirksomhet. I mars måned begynner de første kursene i selv- og fellesutvikling. De heter "Krop, Sind og Ånd" og det er både dags, weekend og ukekurser.

– Kursene henvender seg til alle som ønsker å øke sin livskvalitet, og det kreves ikke noen forkunnskaper for å delta, sier Thøger til Vikingposten.