Åpner danse- og dramaskole i Albir

Streetwise Productions åpner sine nye lokaler i kveld.

Spaniaavisen

Publisert 29. september 2011 07:05

ALBIR

Streetwise Productions har en rekke norske elever blant sine medlemmer. Nå åpner de egen skole i Albir, og ønsker seg selvsagt enda flere skandinaver i sine rekker.

Streetwise Productions ble startet av danser og koreograf Pascalle Bruens for noen år siden. Gjengen setter hvert år opp store musikaler på Costa Blanca nord. I år skal de ha et stort show på Benidorm Palace i november. Showet heter Can Can (Moulin Rouge).

Meld deg på vårt nyhetsbrev her, så får du nyhetene direkte på epost når de skjer. Tjenesten er gratis

Fredag har Streetwise Productions offisiell åpning av sine nye flotte lokaler i Albir. Lokalene ligger kun 200 meter fra Hotel Albir Garden i retning mot Benidorm. Ordfører Vicente Arques vil være til stede på åpningen sammen med alle nasjonalitetene som deltar på Streetwise Productions sine klasser.

Nytt av året er at man i tillegg til dans, sang og drama nå tilbyr en rekke andre aktiviteter i de nye lokalene. Blant annet pilates, yoga og zumba. Alle med dyktige instruktører.

Gjør et nyhetssøk på vår nettside her – søk blant tusenvis av artikler

Når det gjelder dans har Streetwise Productions mange forskjellige typer danseklasser å tilby. Funky Hip Hop, klassisk ballett, flamenco, stepping, salsa, linedance og cheer leading er noen av kursene.

I fjor gjennomførte Streetwise Productions et stort show i Benidorm Circus hvor det var med en rekke norske elever fra nærområdet. Det samme gjaldt i La Nucia hvor de gjennomførte musikalen Grease med et titall nordmenn som dansere og skuespillere.

Har du lyst til å vite mer om Streetwise Productions er det bare å gå inn på deres hjemmeside: www.streetwiseproductions.es