Ap jobber for frivillighetssentral i Torrevieja

Ønsker å få til ordning som i Alfaz del Pi.

Terje Aspdahl

Publisert 18. februar 2011 18:10

TORREVIEJA

– Vi håper Torrevieja og omegn også vil få en frivillighetssentral på plass snart, men det står på penger. Den må finansieres og vi håper pengene snart er på plass, sier Per Neskleiv til spaniaavisen.no.

Fredag kveld samlet formannen i Arbeiderpartiet på Costa Blanca syd medlemmene til årsmøte i Torrevieja. Her fikk lokallaget besøk av stortingsrepresentant og leder i Oslo Arbeiderparti, Jan Bøhler.

Les også: Frivillighetsentral flytter på seg

Arbeiderpartiet har i dag 125 medlemmer i sitt lokallag. Per Neskleiv håpet tallet skulle øke etter årsmøtet og etterfølgende treretters middag.

– Nå er Jan Bøhler her, og vi håper det vil også hjelpe på interessen for å støtte Arbeiderpartiet i det kommende kommunevalget i Norge, sier Neskleiv.

Les også: Aps lokallag hadde besøk av Marit Nybakk

Lokallaget har ikke vært like fornøyd med interessen og støtten fra moderpartiet i Oslo ved siste stortingsvalg. Det har også vært et tema mellom partimedlemmene.

– Vi har luftet ut problemene og håper det vil være en bedre støtte og oppfølging ved årets kommunevalg. Men et større problem er byråkratiet her i Spania. Vi har holdt på i snart et år for å få registrert lokallaget her. Det nærmer seg en løsning, men det har tatt alt for lang tid, sier Neskleiv.