Angrepshund holdt på å ta livet av Lille-Trille

Både hund og hundepasser måtte få behandling.

Spaniaavisen

Publisert 17. september 2009 06:53

ALFAZ

Da blandingshunden Lille Trille (1,5) var på tur med en oppasser i forrige uke holdt hun på å bli drept av en stor hund som angrep like ved Castle Inn i Alfaz.

Damen, som passet Lille Trille da matmor Karin og matfar Kai Pedersen var på tur hjem til familien i Danmark, fikk sitt livs sjokk under en luftetur med den vesle blandingshunden.

Les også: Bitt til døde av hund

– Like ved Castle Inn øverst i Alfaz kom en stor hund plutselig ut av en hage og gikk rett til angrep. Angrepshunden tok Lille Trille i kjeften og løp rett ut i den sterkt trafikerte veien. Damen som passet Lille Trille, hadde ikke annet valg enn å slippe båndet, og la det stå til. Men ved et mirakel kom en engelsk dame og fikk reddet hunden vår. Hun fikk kjørt Lille Trille rett til dyrlegen, med en 12 centimeter lang og dyp flenge fra magen til langt opp på ryggen. Det dype såret ble sydd, og dyrlegen anmeldte forholdet rett til politiet, forteller Kai Pedersen til Vikingposten.

Les også: Reddet hund etter åtte års mareritt

Det viser seg at dette ikke er første gangen denne hunden har gått til angrep på andre hunder som har gått fredelig forbi Castle Inn og boligen der hunden holder til.

– Dette kunne gått enda verre, både med Lille Trille og ikke minst damen som passet henne. For damen, som er en god venn av oss, havnet også på sykehuset etter episoden. Med smerter i brystet. Heldigvis var dette bare sjokk, og ikke problemer med hjertet. Jeg tror ikke verken hun eller vi kommer til å gå tur med Lille Trille i dette området igjen hvis ikke denne angrepshunden blir avlivet, sier Kai Pedersen.

– Dyrlegen har gjort en god jobb og Lille Trille er på bedringens vei, og angrepshunden med sine eiere er anmeldt til politiet. Mer kan vi ikke gjøre.

# Les hele saken i denne utgaven av Vikingposten. Den kan du laste ned gratis her.