Alt klart for Åge Aleksandersen & Sambandet

I kveld braker det løs på Eras de la Sal i Torrevieja.

Terje Aspdahl

Publisert 14. juli 2010 11:14

TORREVIEJA/BENIDORM

Da spaniaavisen.no var innom i formiddag var det meste på plass, og impresario Erik Lidahl kunne puste lettet ut. Torrevieja er klare for sommerens konsertopplevelse.

– Jeg oppfordrer alle på Costa Blanca til å ta del i arrangementet i kveld. Dette blir blir stort. Vi har hatt kommunens menn innom her i formiddag og alle nikker anerkjennende og er overrasket over hvilken stor produksjon som blir sluppet løs her i kveld. Aldri har det vært et større arrangement her på Eras de la sal, sier Erik Lidahl til spaniaavisen.no.

Nå i ettermiddag gjennomfører Åge Aleksandersen & Sambandet sin lydprøve – så går det slag i slag fra i ettermiddag til trønderne inntar scenen klokken 22.00. Da har flere band sørget for å varme opp publikum. Skjønt varme opp, det er hett i Torrevieja allerede.

PS! På grunn av konserten kommer Vikingposten ut først fredag, og ikke torsdag som vanlig. En så stor konsertbegivenhet og folkefest ønsker vi å dekke bredt. Dermed kan du se etter rykende fersk Vikingposten til samme tid som vanlig – men én dag senere.