Alt du trenger å vite om DDE-festen

På Costa Blanca.

Terje Aspdahl

Publisert 12. september 2014 07:10

TORREVIEJA

Lørdag 11. oktober kommer de folkekjære norske gutta i DDE til Costa Blanca. Det er et stort apparat som skal fungere optimalt og det jobbes maksimalt nå for å få alle detaljer på plass.

Både Erik Lidahl og eier av restaurante Arroceria Del Sarmiento, Jose Luis, har dagene fulle før det braker løs om fire uker.

Forhåndssalget er godt i gang og det forventes cirka 1500 mennesker til arrangementet.

– Vi har aldri hatt et så stort arrangement her, men jeg mener vi har kontroll. Selv om vi i utgangspunkteter er en restaurant har vi muligheten til å arrangere dette her da vi har nesten fire mål med uteområde å boltre seg på, sier Juan Luis til Vikingposten.

Trenger du overnatting i Spania? Her kan du booke hotell eller leilighet

Det er blant annet planlagt seks barer ute og to inne. Samt det vil bli et avgrenset VIP-område med egen bar og toalett.

Arrangør Erik Lidahl har sommerfugler i magen, men gleder seg til det hele braker løs.

– Dette er et større arrangement enn når Åge Aleksandersen og Sambandet gjestet Torrevieja for over fire år siden. Vi skal blant annet bygge en scene på 150 kvadratmeter. Det er noen hektiske uker framfor oss før 11. oktober, sier Erik Lidahl.

For publikum er det noen praktiske opplysninger som det er greit å få med seg allerede nå:
♦ Dørene åpner kl. 18:00.
♦ Musikk fra kl. 19:00.
♦ DDE går på scenen 21:00.
♦ Begrenset antall stoler. Det anbefales å komme tidlig om man vil ha sitteplass. Ingen sitteplasser foran scenen, kun på sidene og bak.
♦ Kun bordreservasjoner inne i restauranten. Ingen bordreservasjoner ute.
♦ Alle reservasjoner direkte til Arroceria Del Sarmiento.
♦ Matservering fra kl. 18:00 – 20:00.

Lidahl både håper og tror det vil komme mange til DDE-festen på Costa Blanca.

– Er det en gang man ikke skal vente med å kjøpe billett til et arrangement her nede så må det være dette. Vi har ikke satt noen begrensning på antall billetter foreløpig, men det vil være et tak på rundt 1500 mennesker. Vi har solgt cirka halvparten av billettene allerede, sier Lidahl.

Billetter er tilgjengelig blant annet hos Scandigo i Torrevieja og på Billettservice over nettet.
– Vi har også nylig inngått et samarbeid med Scancode for at det skal bli lettere å kjøpe billett til konserten. Da får man billetten for eksempel som tekstmelding på mobiltelefonen. Den mottatte strekkoden leser vi av ved innganen til arrangementet. 
Scancode er et billettsystem som håndterer salg over internett, mobil og ved utsalgsteder.