Arkivet

«Alle» vil på «Rorbua»-forestilling


TORREVIEJA/ORIHUELA COSTA

Uten å ha annonsert «Du skal høre mye»-forstillingen med Tore Skoglund og Fridtjof Nordnes noe sted kan arrangørene melde om fulle hus.

Gjensynet med «Du skal høre mye» var opprinnelig planlagt med to forestillinger. Den første i kveld 5. april hos Irene Primstad og hennes restaurant La Luna og lørdag 7. april på bar La Rosaleda i Torrevieja. De er begge utsolgt. Nå blir det tre ekstra forestillinger, men skal du få deg billett må du være rask.

– Det er helt utrolig. Jeg har ikke opplevd slik interesse for et arrangement siden Terje Tysland og Reidar Larsen var her sist. Vi har ikke annonsert forestillingen i det hele tatt, det er kun Vikingposten som skrev om det for 14 dager siden. Hadde jeg vært klar over det ville jeg ha lagt arrangementet til et større sted enn restauranten min. Jeg beregnet å få plass 100 personer, men har fått ryddet plass til 120. Da sitter vi omtrent på bardisken, humrer Irene Primstad.

Ekstra forestillingene fredag og mandag er også utsolgt. Den eneste muligheten nå er søndag 8. april på Bar La Rosaleda.

– Etter det jeg vet i dag (onsdag ettermiddag) har forestillingen hos Merethe Myrvold og Bar La Rosaleda på søndag noen billetter igjen. Men vil du «høre mye» bør man være rask. Den blir nok utsolgt den også, tipper Primstad.

Les mer om:

Nyheter