Alfaz de Pis minste fornøyelsespark

Reuma Sol er som en liten fornøyelsespark i Alfaz del Pi.

Spaniaavisen

Publisert 18. mars 2009 22:01

ALFAZ DEL PI

Oppvarmet svømmebasseng. Lekeplass. Stor gymsal med absolutt alt av utstyr. Restaurant som virkelig begynner å bli innbydende. Frisør. Velværeavdeling. Sykepleierkontor. Fysioterapi. Butikk. Og flotte uteområder.

Reuma Sol Senter har det meste for de fleste. Nå går senteret ut og forteller at de ikke bare er til for sine gjester fra Norge. Reuma Sol kan brukes av alle som ønsker.

Les også: Nytt senter for skandinaviske bedrifter i Torrevieja

– Det eksisterer ennå myter om at Reuma Sol er bare for revmatikere, kronisk syke og andre som trenger medisinsk hjelp. Dette helt feil. Senteret vårt er åpent for alle! Vi er et dynamisk og pulserende senter. Både varmtvannsbassenget og alle treningsfasilitetene våre er åpne for publikum hver dag etter vi er ferdige med våre opplegg på ettermiddagen, sier direktør Inger Kraver.

Snart åpner senteret et eget sykepleierkontor for allment bruk. Deres tre sykepleiere jobber tett sammen med de 13 fysioterapeutene, for å gi sine kunder en helhetlig behandling. En behandling direktør Kraver mener er noe av det fremste norske helseforetak i utlandet kan tilby.

Les også: Åpnet nytt velværesenter i La Nucia

Men det er ikke bare behandlingsdelen ved Reuma Sol som er bra. Restauranten begynner også å bli innbydende. Den har fått en liten ansiktsløfting, men skal snart bygges kraftig ut. Nye menyer og ikke minst en kunstutstilling. Fra å være en litt kjedelig og trist spisesal, har nå restaurantsjef Åge Folkestad og hans mannskap fått et mer trendy «pulserende hjerte» på Reuma Sol.

– Vi tilbyr nå bading i varmtvannsbassenget med påfølgende lunsjbuffet i restauranten lørdager og søndager. Et spennende og rimelig tilbud. Først tar man en dukkert og koser seg i varmtvannsbassenget som også har et eget hjørne med boblebad. Så avslutter man med en herlig lunsj fra vår store buffet med masse god mat, reklamerer Inger Kraver.