Alfaz-butikk med fast bokdag i Torrevieja

Den Norske Bokhandel i Alfaz utvider nedslagsfeltet sitt. Hver torsdag har Øystein Almendingen med seg et utvalg bøker til supermercado Scandigo i Torrevieja.

Terje Aspdahl

Publisert 21. november 2013 10:05

TORREVIEJA

Det er mange som etterlyser bøker på norsk i Torrevieja. Nå tar den norske bokhandleren i Alfaz i grep.

– Vi gjorde dette også for noen år siden. Men jeg har en kone som er forfatter og jeg har ikke hatt tid eller mulighet for gjestevisitt her i Torrevieja igjen før nå, sier Øystein Almendingen til Vikingposten. 

Med seg fra Alfaz har han mange av dagens bestselgere på boktoppen. Men han tar også imot bestillinger på mindre kjente titler og forfattere.

Vil du nå flere kunder? Be om en oppføring i vår bransjeguide – en veiviser til næringsdrivende på Costa Blanca

– Jeg er avhengig av at folk stikker innom og enten kjøper eller bestiller bøker for å kunne gjøre dette. Vi får mange bestillinger og får levering omtrent hver 3. uke. Vi kan bestille alt eller hva du måtte ønske. Foreløpig vil jeg være på plass fra klokken 09 til 14 hver torsdag. Er behovet større vil vi se på om jeg tar turen oftere hit til Scandigo, sier Almendingen.

Blant bestselgerne er det Jon Michelet med bok nummer to i serien «En sjøens helt», og selvfølgelig Jo Nesbø sin siste «Politi».

– Om jeg skal anbefale en bok må det bli «En mann ved navn Ove» av Fredrik Backmann. Den selger godt i disse dager, sier Øystein Almendingen.