Albir: Blinkskudd fra sjømannspresten!

Reidar Ådnanes kan mer enn å holde preken – han er en habil amatørfotograf.

Spaniaavisen

Publisert 11. januar 2010 15:47

ALBIR

Sjømannsprest Reidar Ådnanes har virkelig sansen for det gode motivet. Sist uke var han ute med kameraet sitt og tok bilder i uværet som herjet Costa Blanca.

Det resulterte i dette blinkskuddet tatt fra stranden i Albir med et brusende Middelhav, og Calpe i et flott ettermiddagslys.

– Jeg er absolutt ingen lidenskapelig hobbyfotograf. Men denne dagen hadde min kone gått tur fra Albir til Altea langs havet, og hun ringte meg og sa det var vakkert. Jeg tok med kameraet mitt og dro ned på stranden i Albir. Der knipset jeg en del bilder, og dette ene ble ikke så verst, sier sjømannsprest og amatørfotograf, Reidar Ådnanes til spaniaavisen.no.