Åge: Vi gleder oss til Torrevieja-konserten video

For Åge Aleksandersen og Sambandet blir sommerens konsert i Torrevieja et høydepunkt på en lang turné.

Terje Aspdahl

Publisert 7. mai 2010 08:59

TORREVIEJA

Trønderrockens far forteller at både han og Sambandet ser frem til konserten i Saltbyen 14. juli. 

– Det er første gangen jeg har med meg alle sammen. Dette blir interessant. Ikke minst blir det spennende og hyggelig, sier Åge Aleksandersen som skal på en turnéliste som foreløpig teller 22 jobber. Likevel fant de plass til én konsert i Spania.

– Vi har mange invitasjoner til festivaler om sommeren. Vi føler det går veldig bra for tiden, og vi ønsker å prøve hele produksjonen utenfor Skandinavia. Men heldigvis er ikke jeg involvert i planleggingen, den har pågått lenge. Det er det andre som tar seg av. Alt av utstyr leies inn i Spania, forteller Aleksandersen.

Les også: Åge Aleksandersen med sommerkonsert i Torrevieja

Varme spanske sommernetter er ikke 61-åringen fra Namsos spesielt redd for. Åge har solgt formidable 1,5 millioner plater, og er kjent for å tåle ”Lys og varme”…

– Varme har aldri gjort meg noe. Det må gjerne være glovarmt for min del. Mange av oss vil samtidig prioritere litt ferie. Vi har ti dager fri etter konserten i Torrevieja, og da er det greit vi er sikret full sommer, sier Aleksandersen.

Les også: Fikk Bergen-vær under innspilling av NRK-innslag i Albir

Da er det bare å krysse av i kalenderen: 14. juli. Blir det fullt, som arrangøren håper, blir det en uforglemmelig kveld på Eras de la Sal i Torrevieja.

– Jeg kan love alle våre fans at vi har med alle de kjente sangene – blandet med nytt materiell. Vi gleder oss til å komme sydover. Og jeg kan love at publikum der nede også kan glede seg, sier Åge Aleksandersen.

 Se video under.