Advarer mot gassinspektører på Orihuela Costa

Lars Göran Karlsson ble svindet for 220 euro.

Terje Aspdahl

Publisert 29. juni 2012 11:02

ORIHUELA COSTA

Igjen banker gasskontrollører på dørene i boligområdet Horizonte på Playa Flamenca. Svenske Lars Göran Karlsson fikk besøk og måtte betale 220 euro for en jobb som ikke var nødvendig.

– De gjorde nok en grei jobb, det ble byttet noen koblinger. Så jeg føler meg ikke direkte lurt. Men jeg kontaktet Repsol som kunne fortelle de aldri gjør hjemmebesøk uten først å ha en avtale. I forfjamselsen over besøket lot jeg de gå over gassledningene inne. Jeg vil derfor advare andre om at man ikke er forpliktet til å la gassinspektør som banker på slippe inn. Jeg kunne nok ha brukt de 220 euroene til noe mer fornuftig, sier Lars Göran Karlsson til Spaniaavisen.

Les også: Fire falske gassinspektører tatt på Costa Blanca

Han og familien har hatt ferie i feriehuset sitt på Horizonte i snart en måned og vender hjem til Sverige om kun noen dager.

– Jeg er jo klar over problemet med falske gassinspektører fra tidligere. Men jeg tror ikke disse var falske. Det er lett å glemme at man ikke må ta de inn når man brått får besøk og noen står på trappen. Derfor vil jeg gjøre andre oppmerksomme om at det igjen er inspektører, om ikke falske på Playa Flamenca og omegn.