Advarer mot barnekidnapper nord på Costa Blanca

Skal allerede ha forsøkt seg.

Spaniaavisen

Publisert 7. februar 2013 07:48

COSTA BLANCA

Politiet i Altea har slått full alarm. De har brukt Facebook til å spre budskapet om at alle foreldre må være på vakt for en potensiell barnekidnapper er i området nord på Costa Blanca.

Mannen skal være mellom 40 og 50 år. Han er stor og skallet. Snakker spansk og kjører rundt i en hvit bil med sotede bakruter.

Mannen skal sist uke ha forsøkt å bortføre barn mellom 10 og 12 år fra Palma de Gandía, Ador og Oliva. Nå frykter politiet at han kan ha forflyttet seg litt lengre sør, nedover mot Altea og områdene der det bor mange skandinaver, melder Información.

Bli venn av Vikingposten og Spaniaavisen på Facebook

Policia Local oppfordrer nå foreldre til å være ekstra på vakt når barna deres slutter skolen og fritidsaktiviteter om kveldene. Man bør snakke med barna og si til dem at de av ingen grunn skal sette seg inn i bilen til en fremmed mann.

Politiet har tatt i bruk Facebook for å spre budskapet om mannen så raskt som mulig. Bare i løpet av tirsdag denne uken hadde over 4000 nye personer på Facebook lest om mannen. Politiet har satt inn store styrker nord på Costa Blanca for å prøve å ta den potensielle barnekidnapperen.