- 9 av 10 attraksjoner blir uten sidestykke

Store ord om den kommende Paramount-parken.

Spaniaavisen

Publisert 17. desember 2013 20:41

MURCIA

Rådgiveren for kultur og turisme i Murcia tar ikke akkurat ned forventningene til den kommende Paramount-parken i Murcia. Fornøyelsesparken skal bli et reisemål, hvor 90 prosent av attraksjonene er "eneste i verden" med 3D og 4D.

Pedro Alberto Cruz sparte ikke på rosen da han presenterte Paramount-parken på et møte tirsdag ettermiddag. Han fremhevet samtidig satsingen på ny teknologi. Han mente tidspunktet for bygging av den nye parken er ideelt.

Finn hjelp i vår bransjeguide – en veiviser til næringsdrivende på Costa Blanca og Costa Calida

– Det er mye ukorrekt informasjon om temaparker som må korrigeres, sa han. Og pekte på at rentabiliteten i temaparkene i Spania hadde en vekst på 1,8 prosent i fjor, mens andre parker som dyreparker og akvarier hadde en nedgang. – På verdensbasis har de viktigste temaparkene hatt en vekst på fem prosent, sa Pedro Alberto Cruz.

Så mener han da også at man må lære av andres feil og suksess.
– Vi må lære av det gode og av det dårlige. Som eksempeler har vi Port Aventura som gjør det meget godt, mens Terra Mitica er et eksempel på en modell som må unngås. Vi skal arbeide med et viktig og verdenskjent merkevarenavn som Paramount, det er en mulighet vi må ta vare på.

Gigantparken tror på én million besøkende allerede første driftsår.