80-åring møtte i egen begravelse

I levende live - takket for fremmøtet.

Spaniaavisen

Publisert 16. februar 2013 09:53

MALAGA

Eileen Bush ble 80 år – og døde like før bursdagen trodde alle gjestene i begravelsen. Da folk hadde satt seg til bords ved hotellet i Cómpeta (Malaga) kom Eileen Bush inn i salen. Høyst oppegående og i levende live.

Hele begravelsen og innkallingen var en spøk fra Eileen. Hun hadde organisert den for å få folk til å komme i sitt 80-årslag. 64 av hennes nærmeste venner hadde stilt opp for å ta et verdig farvel – trodde de.

Eileen Bush sier hun aldri hadde trodd hun skulle bli mer enn 50 år på grunn av en heller lang sykdomshistorie siden hun var ganske ung. Men Eileen har klart seg selv etter utallige sykehusbesøk. Derfor ville hun høre hva alle hennes venner ville si om henne i begravelsen – mens hun ennå var i live.

En rekke TV-stasjoner i Spania var også i ”begravelsen” for å kringkaste dette sprøe og annerledes påfunnet fra den britiske damen.

– Jeg ville høre fra mine venner hvordan jeg har påvirket livene deres mens jeg fremdeles er i live. Jeg vil høre hva de kommer til å si i begravelsen min, og være i stand til å takke dem personlig for deres kjærlighet og vennskap, sa Eileen Bush.