70 utstillere klar for helgens messe

Åpner klokken 10 i dag - avsluttes klokken 18.00 søndag.

Spaniaavisen

Publisert 18. november 2010 20:06

SAN PEDRO DEL PINATAR

I åtte år har Christine Roche arrangert messer på Costa Blanca. I dag er hun i gang igjen med både julegaver, smykker og presentasjon av nyttige tjenester, med mye mer.

Denne gangen er messen lagt til Hotel Thalasia i San Pedro del Pinatar, og alt foregår innendørs, hvilket gjør opplevelsen totalt væruavhengig.

Les også: Få gratis spa i Lo Págan

– I høst er det virkelig mange forskjellige utstillere. Det blir en blanding av juleting og andre nyttige og hyggelige tilbud. Jeg er sikker på at alle og enhver kan gjøre unna hele julehandelen i helgen, til en langt hyggeligere pris enn ellers. Tenk å bli ferdig i så god tid! Alle utstillerne har egne messetilbud. De bør folk gjøre seg nytte av, sier Christine Roche til Vikingposten.

Det er i alt 70 utstillere som har fått plass på høstens messe. De representerer et særdeles internasjonalt miljø. Blandingen av tilbud gjør messen attraktiv, skal vi tro den aktive generalen.

– Antallet utstillere er omtrent som før. Men jeg synes det er ekstra spennende denne gangen. Vi har fått med nye tilbydere innen telefoni, mobiltelefoni og internett for eksempel. Det er kjempefint for forbrukerne at det er konkurranse på disse områdene. Dessuten er det masse håndlagede ting. Både smykker og andre ting, spesielt til julen. Visste du forresten at du kan klippe deg for seks euro under messen, spør Roche.

Les også: Royal League blir Costa Sol Cup – på Costa Blanca

Vanligvis er This is Spain-messene godt besøkt. I tillegg til utstillerne vil det hele tiden være underholdning i form av musikk og moteshow fra scenen. Ideelle organisasjoner har også fått sin plass, og vil fortelle om  sine hjerteområder og samle inn penger i løpet av helgen.

Messen er åpen fra 10.00 til 18.00 fredag, lørdag og søndag.