5-åring fikk el-sjokk i Torrevieja-park

Ble fraktet til sykehus.

Spaniaavisen

Publisert 18. oktober 2014 07:07

TORREVIEJA

En fem år gammel gutt, som var i parken på Plaza de Oriente med faren sin, fikk brent fingeren sin da han berørte et rekkverk.

Det var ved 19-tiden tirsdag at far og sønn befant seg i den sentrumsnære parken som ligger ved kirken Sagrado Corazón de Jesús. Femåringen berørte rekkverket som fører ned til parkeringen under kirken. Da fikk han et kraftig sjokk og brant en finger, gutten ble tatt med til sykehus for å konstatere at han ikke hadde ytterligere skader.

Ifølge Informacion skal beboere i område ha varslet politiet om kabler uten bekyttelse og en lyktestolpe som hadde falt ned for seks uker siden. De skal også ha sendt et brev til kommunen om farlige mangler den 23. september. 

Javier Manzanares (PSOE) anklager bytyreflertallet for ikke å handle, og uttrykte indignasjon over denne ulykken som kunne ha endt i tragedie. Han krevde også at kommunen etterkommer andre problem som beboere i området har klaget på.

– Rottene har reder ved oliventrærne og krysser kirkeplassen i likhet med kakkerlakkene, sa han, og la til at han husket naboenes brev.

Carmen Gómez (PP) husket også brevet, men sa at det handlet ikke om de elektriske innstalasjonene, som nå er reparert. Hun sa at rotteplagen har kommunen aksjonert mot og at området nå rengjøres regelmessig. Gómez mente sosialistene laget oppstyr uten grunn.