40 meldte seg inn i Ap Costa Blanca Syd

...og nå blir det oppstart.

Terje Aspdahl

Publisert 18. februar 2009 20:23

TORREVIEJA

Ti personer var nødvendig for å få stiftet Ap-lag også i Torrevieja. Over 40 meldte seg inn.

 – Det har vært folk innom oss i hele dag. Vi fikk over 40 innmeldelser i lokallaget. Det må vi si er meget bra, og vi er glade for å være i gang, sier nestleder Ola Hansen.
Tirsdag holdt Arbeiderparti-tilhengere politisk kafé i det skandinaviske senteret Gallerian i Torrevieja for å få stiftet Ap Costa Blanca Syd. Interrimstyret til foreningen Arbeiderpartiet lokallag Syd kom på plass under møtet tirsdag.

Les også: Frp ønsker Arbeiderpartiet velkommen etter

– Jeg trodde det var en hyggelig spøk da de klappet oss forbi den norske klubben på vei hit i dag. Men det viste seg at det var det ikke. Interessen for å starte Ap-lag også her sør på Costa Blanca viste seg å være ekte glede. Dagen har vært en knallsuksess, sier nyvalgt leder for interimsstyre, Per Neskleiv, til Vikingposten.

Mona Nielsen er styremedlem i PSOE Rojales, søsterpartiet til Ap. Nå er hun også presseansvarlig for det nye Arbeiderparti-laget.
– Dette er utrolig inspirerende. Ikke minst å få jobbe med så erfarne lokalpolitikere som Per og Ola. Nå er det viktig at medlemmene kommer med tilbake meldinger på hva de ser på som viktige saker. Ikke bare kan vi påvirke politikken i Norge, men også lokalt vil vi kunne få til forandringer om vi står sammen, mener Nielsen.

– Står vi sammen, får vi tyngde bak det vi vil forandre på. Jeg vet folk er opptatt av eldreomsorg, sykehjemsplasser og ikke minst NAV. Vi har en spennende og morsom tid foran oss, fastslår Per Neskleiv.

Nå håper det nyvalgte interimsstyret å få til et oppstartmøte 18. eller 19. mars. Der skal det velges et ordinært styre for Ap Costa Blanca Syd.
– Vi må vente litt med å slå fast datoen. Oppstarten skal statssekretær Jan Erik Larsen være med på, og vi må se om disse dagene passer med hans kalender, sier Ola Hansen.