3 Busserulls-Gunnar lanserer bok i Alfaz

Til uken.

Spaniaavisen

Publisert 10. januar 2013 06:08

ALFAZ DEL PI

Gunnar Andersen er kjent for de aller fleste godt voksne nordmenn etter sin tid i 3 Busserulls. Han har totalt 45 år bak seg som entertainer. Sju av dem var i Alfaz del Pi hvor han bodde på 2000-tallet.

– Jeg kommer en tur til Costa Blanca på promotur for den nye bokenmin. Mandag 14. januar og tirsdag 15. januar er jeg i Alfaz-området. Boken heter ”Ein Knalltøffe Haugesundar” og er skrevet i sin helhet av undertegnede. Boken inneholder morsomme røverhistorier fra virkeligheten. Oppturer og nedturer, og selvsagt blir der mange historier om drømmene og livet i Spania i sju år for meg og familien, sier Gunnar Andersen til Vikingposten.

Finn hjelp i vår bransjeguide

Ifølge forlaget er boken en usminket, dønn ærlig historie om opp- og nedturene med noen pikante og saftige historier du aldri har hørt før. Andersen holder ingenting tilbake, han deler sine opplevelser fra han kom til verden under litt dulgte omstendigheter i Oslo til han ble popmusiker på 60-tallet, visefestival og revyliv på 70-tallet, 3 Busserullsliv på 80-tallet og revyprodusent og TV-liv på 90-tallet.

Her får du historien om da 3 Busserulls havnet på nudiststrand, og den gangen Kristian Valen drakk smuglerbrennnevin fra et”overskuddslager”. Fra perspektiv og ettertanke – til humor og varme.