170 elever med ”Beatles”-konsert i Alfaz del Pi

Klar med ny skoleforestilling.

Spaniaavisen

Publisert 2. februar 2012 14:37

ALFAZ DEL PI

Elevene ved Den norske skole Costa Blanca inviterer alle Beatles-fan i Alfaz del Pi og området rundt til å oppleve konserten deres i Casa de Cultura til uken.

Skoleforestillingen ”A date with the Beatles” blir en times reise gjennom Beatles sin musikalske historie og settes opp 7. februar. Klokken
18 braker det løs fra scenen på kommunens kulturhus.

Les også: Vil samle skandinaver til bingo og dans 

– Vi har valgt ut 14 av Beatles sine låter. Dette vil bli en konsert av elevene, og med elevene. Vi lærere har en låt som vi skal spille med lærerbandet. Det er ”Twist and Shout”. Resten står elevene for. Både sang, musikk og kanskje litt dans, forteller lærer Eskild Bunes til Vikingposten.
Han legger til at cirka 170 elever er med på denne oppsetningen. Et skikkelig stort apparat med andre ord.

– Elevene har selv plukket ut melodiene de vil spille, og så har de øvd masse. Faktisk helt siden august/september. Konserten kommer garantert til å bli en suksess. Dette er helt gratis, selvsagt. Vi håper så mange som mulig vil komme og høre på oss. Casa de Cultura har masse plass. Elevene får en god læring i hele denne prosessen. Det å stå på en scene foran et stort publikum er god mestring, sier Bunes.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her, så får du nyhetene gratis på epost når de skjer

Tilhører du generasjonen som vokste opp med Paul, Ringo, George og John bør du absolutt sette av denne ettermiddagen. Konserten er på elevenes premisser, helt fra 1. klassingene til de eldste på videregående. Mye god musikk og mye artig fra scenen.