17. mai-feiring i Altea med norske råvarer på menyen

Norske restauranteiere i Altea feirer nasjonaldagen og tilbyr 17. mai-menyer med norske råvarer av beste kvalitet.

Spaniaavisen

Publisert 8. mai 2014 08:24

ALTEA

Daglig leder av Captain´s Cabin, Vibeke Vaksdal Gulbrandsen, og eier og driver av restaurante Casa Vital, Åge Folkestad, inviterer til smakfulle «norske» menyer 17. mai.

Captain´s Cabin åpner dørene allerede klokken 10.00 på nasjonaldagen med salg av is, pølser og brus til barna og småretter som rekesmørbrød og rekesalat av grønlandsreker, roastbiffsmørbrød og 17. mai-kake. På kvelden har de to bordsetninger hvor det serveres reker til forrett, norsk laks eller roastbiff med tilbehør og jordbær til dessert.

Interessert i det som skjer i Altea? Full oversikt får du her

– Vi ønsker å feire vår nasjonaldag og tilbyr fisk- og skalldyrretter av norske råvarer og selvfølgelig har vi også flere internasjonale retter på menyen. Så det er et rikt utvalg som bør falle i smak for de fleste. 17. mai er barnas dag og vi starter tidlig med salg av pølser, brus og is som fortsetter hele dagen, sier daglig leder av Captain´s Cabin, Vibeke Vaksdal Gulbrandsen, til Vikingposten.

Captain´s Cabin i Altea har holdt stengt noen måneder, men åpnet igjen 10. april. Nordmannen Steinar Ekerhovd har fått flere med seg «på laget» og Trond Uldal, Jan Nessa og Vibeke Vaksdal Gulbrandsen, som også er daglig leder, har gått inn som eiere sammen med Ekerhovd.

– Vi satser videre. Vi har et internasjonalt kjøkken og menyen er variert og vi tilbyr småretter og lunsjretter til gunstige priser, men har nå enda mer fokus på norsk sjømat som blir importert fra Ekerhovd sitt firma Delicias de Noruega. Captain´s Cabin har en fantastisk beliggenhet på strandpromenaden og med vår maritime stil passer det perfekt at sjømat har en sentral plass på menyen, sier Vaksdal Gulbrandsen.

Les også: Storslagent 17. mai-program på Solgården

Restaurante Casa Vital holder til i den sjarmerende gamlebyen i Altea. Eier og driver Åge Folkestad ønsker velkommen til 17. mai-feiring med god mat og egenprodusert vin. 

– Det blir en uhøytidelig feiring av nasjonaldagen. Fra klokken 19.00 dekkes langbord hvor nye og gamle venner samles for å nyte god mat og vin. Til forrett serveres østers fra Frankrike eller gourmetsalat, til hovedrett norsk skrei eller lokal god biff og til dessert ostekake med blåbær, sier Folkestad.

Hos begge restaurantene må det bestilles bord på forhånd på nasjonaldagen.