– Vil bedre sikkerheten til gjestene

Den norske eieren av Auguste bar & restaurant,Trond Kjønnøy, vil sjekke med kommunen om hvordan han kan sikre uteserveringen bedre.

Terje Aspdahl

Publisert 24. juli 2014 08:49

QUESADA/NORGE

Men han har ingen planer om å stenge den etter ulykken som holdt på å koste fire nordmenn livet.

Kjønnøy vil ta opp problemet med veien som går forbi restauranten med kommunen.

– Vi har lisens for å drive uteserveringen, en lisens vi må søke om hver 3. måned. Jeg mener det er kommunen sitt ansvar å sikre veien bedre. Det er verken skilt for fart eller fartsdempere. Det er flere ting som kunne blitt utbedret for å øke sikkerheten. Jeg vil se på muligheten for å kunne bygge en stålrampe, men her må jeg sjekke med kommunen først om hva vi kan gjøre. Hadde det vært opp til meg ville jeg satt opp et godt gammeldags norsk autovern rundt serveringen, sier Trond Kjønnøy på telefon fra Norge.

Kjønnøy var selv ikke tilstede når ulykken inntraff.

– Jeg har hørt om ulykken gjennom mine ansatte. Jeg er glad det ikke gikk med liv og at det går bedre med familien. Det jeg vet er at dette er en politisak og bilføreren må ta ansvaret for ulykken.