– Vi har nådd en milepæl video

Historisk dag for norsk klubb i Alfaz del Pi - se video fra åpningen av det nye klubbhuset her.

Spaniaavisen

Publisert 13. mars 2014 07:18

ALFAZ DEL PI

8. mars ble en historisk dag for DNKCB da det nye klubbhuset i Alfaz del Pi ble offisielt åpnet.

Mange hadde møtt frem i strålende solskinn for å delta på den offisielle åpningen av det nye klubbhuset.
Representanter fra Alfaz del Pi kommune, styret og medlemmer i Den norske klubben Costa Blanca, den norske konsulen Jan Arild Nilsen, samt arkitekten og representanter fra byggefirmaet var også tilstede.

En drøm har gått i oppfyllelse for Den norske klubben Costa Blanca som ble startet i 1970. 

Les også: Tok flyttesjau på dugnad i Alfaz

Lederen av den norske klubben Bjørg Svedberg og ordfører i Alfaz del Pi, Vicente Arques, klippet snoren som symbolsk markerte åpningen av det nye klubbhuset for klubbens rundt 1000 medlemmer.

Medlemmene kan nå ta i bruk sitt moderne og funksjonelle nye klubbhus, beliggende sentralt i Alfaz del Pi rett ved Johan Galtung-parken der skulpturen til minne om ofrene fra angrepene mot Oslo og Utøya 22. juli 2011er plassert.

– En milepæl er nådd. Uten den utrolige innsatsen og bidragene fra medlemmene og firmasponsorer hadde dette ikke latt seg gjennomføre. Klubben har klart å samle inn 510 000 euro i egenkapital. Det er imponerende, sier leder Bjørg Svedberg.

– En spesiell takk gis også til vår byggekomite som har stått på dag og natt og fulgt prosessen fra start til ferdigstillelse, sa Svedberg

Det nye klubbhuset er på 505 kvadratmeter i to etasjer, med to rom på 120 og 80 kvadratmeter, samt en romslig kafé, kontorer og to terrasser med en fantastisk panoramautsikt.

Hele denne saken kan du lese i torsdagens utgave av Vikingposten. Den kan lastes ned her fra klokken 15.00.

Se video fra åpningen under her