– Har med meg både nytt og gammelt stoff

Torsdag 24. og fredag 25. juli er det komiker Nils Ingar Aadne (31) som skal få nordmenn nord og sør på Costa Blanca til å le.

Terje Aspdahl

Publisert 10. juli 2014 08:19

TORREVIEJA

Torsdag er det restaurante Bull no. 6 på Punta Prima som er stedet, mens fredag er det Albir som får besøk av komiker Nils Ingar Aadne.

Han har blant annet flere sesonger som fast gjest hos «Senkveld» med Thomas og Harald på TV 2, og han har også medvirket på en rekke andre humorproduksjoner.

– Jeg ser virkelig frem mot en Spania-tur. Her bøtter regnet ned akkurat nå, så tanken på sol og sjø liker jeg. Etter det jeg har hørt fra både Terje Sporsem og Tommy Steine er det et supert publikum jeg skal besøke. Det blir også min første tur til Costa Blanca. Jeg har tidligere vært på Costa del Sol, så dette blir en ny plass å besøke. Jeg har heller ikke planlagt noen sommerferie i år, så dette er vel det nærmeste jeg kommer, sier Nils Ingar Aadne på telefon fra Norge.

Nils Ingar Aadne, som vant prisen for årets gjennombrudd under Komikerprisen 2011, er i full gang med å skrive til et nytt show som har premiere i februar 2015.

– Jeg tar med meg både nytt og gammelt stoff til Costa Blanca. Og med tilbakemeldingen jeg har fått fra både Sporsem og Steine, gleder jeg til å møte nordmenn i Spania.